Actualment esteu veient Comencem el viatge, vens?

Comencem el viatge, vens?

El trajecte més llarg comença amb un primer pas.

En aquest primer pas hi posem tot el cor i la il·lusió, però sabent que caldrà superar tots els reptes que ens anirem trobant pel camí per poder arribar a bon destí.

De sobte… ens adonem que ja estem en marxa!

 

GlocalShare, els inicis

GlocalShare s’està gestant des de mitjans de 2017.

L’objectiu per aquest any és el desenvolupament de diversos espais de co-disseny participatiu i de vàries proves pilot per poder a testar i desenvolupar el model de glocalsharing. També ens proposem iniciar la línia d’activitat de consultoria social.

Per aconseguir-ho ja s’està treballant en diversos fronts: el desenvolupament de la plataforma, la comunicació, la posta en marxa de l’associació, la creació d’aliances, els processos interns i administratius, etc.

En aquests inicis estem rebent el valuós suport dels cursos i acompanyaments individuals d’emprenedoria social i solidària de Barcelona Activa, tant a Glòries, com a El Far i al Monestir de Sant Agustí (amb Tàndem Social).

 

Creant comunitat

Aquest procés de gestació porta implícit anar generant una comunitat inicial de persones interessades en participar o col·laborar en diverses tasques, fins i tot abans que encara hi hagi una zona de glocalsharing activa a prop de casa seva. També estem cercant en persones interessades en incorporar-se a l’equip promotor de GlocalShare en diverses funcions (programació, comunicació, dinamització de grups).

Per tant, tothom que estigui interessat està convidar a participar-hi.

 

Estem tot just al començament, però volem arribar ben lluny per fer realitat aquest projecte transformador amb totes vosaltres!

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.