Actualment esteu veient Reformes

Reformes

CREACió

Hores de reformes.

A) equipament

  • Roba i calçat: adequats a l’activitat i la climatologia (si exterior); a càrrec de cada participant. Ex: roba còmode, gorra pel sol, etc.
  • Equipament addicional: adequats a l’activitat. Ex: guants, mascaretes (pintura), eines… Si l’aporta el participant, formarà part de la valoració del projecte i en rebrà punts a canvi; si l’aporta el titular de la reforma, no formarà part de la valoració del projecte.

B) MATERIALS / INGREDIENTS

Si els aporta el participant, formaran part de la valoració del projecte i en rebrà punts a canvi; si els aporta el titular de la reforma, no formaran part de la valoració del projecte.

c) procés

1. El titular de la reforma farà una mínima descripció de l’activitat a fer, per trobar als participants adequats, i definir les dedicacions, materials i equipament necessaris.

2. Puntualitat: Si qui fa l’activitat arriba amb retard, es començarà a comptar la seva aportació a partir d’aquesta hora. Si qui acull l’activitat no rep a temps a les participants, es comptarà com a hora d’inici la prevista inicialment.

3. Comptar les hores realment fetes: comptar-ne de més o de menys perjudica a la plataforma en general, al no establir-se un valor del cost/hora equitatiu per a tothom.

Condicions

Durada màxima de les sessions: 4 hores.

Descansos inclosos a l’activitat: 15 minuts cada 2 hores.