UN APROPAMENT A LA REALITAT QUOTIDIANA AMB UNA NOVA MIRADA

La consultoria social de GlocalShare pren com a punt de partida la mateixa visió que impulsem a les zones de glocalsharing, per proposar una millora de la vida de la població mitjançant l’aprofitament dels recursos compartits i de l’empoderament socioeconòmic. Augmentem el valor afegit de la consultoria a partir de l’experiència i sinergies generades amb els projectes en marxa de glocalsharing.

1. Anàlisi

Per mitjà d'un mapeig profund identifiquem tot el potencial latent de la població sobre la que es vol millorar la seva prosperitat. Fem una proposta de solucions enfocades a l'acció i la transformació real, tenint en compte les necessitats específiques de cada ecosistema social.

2. Projecte

Identifiquem els actors clau i lideratges dins de la zona sobre la que construim comunitat amb capacitat per autotransformar-se. Posem en marxa accions concretes basades en la cobertura de necessitats bàsiques i l'economia del compartir de forma coordinada.

3. Seguiment

Ens assegurem que els resultats són profunds i duradors per mitjà d'un acompanyament del col·lectiu i d'una avaluació d'indicadors que reflecteixen el canvi econòmic i social produït. Facilitem la generació de vincles amb zones de glocalsharing actives i properes.

TEORIA DEL CANVI DE GLOCALSHARE

GlocalShare proposa una metodologia per crear un impacte social positiu que l’apropi a la seva visió, tot aprofitant les sinergies entre el glocalsharing i la consultoria social.

L'equip de consultoria

Disposem d’una àmplia experiència en el món de la consultoria, els moviments socials i les organitzacions del tercer sector. Ens podeu contactar a info@glocalshare.org per poder explorar possibles maneres de col·laboració en projectes socioeconòmicament transformadors.